TOP

Els marcadors socials.

Aquesta setmana del curs ens hem endinsat dins els marcadors socials. La primera pràctica ha consistit en inscriure'ns al marcador social Mister Wong, [el meu usuari és urkocuevas] i participar en grup de treball determinat. En el meu cas sobre blocs i wikis. 

La segona pràctica ha consistit en determinar quines aplicacions podria fer dels marcadors socials dins el meu àmbit docent. En aquest sentit, la meva aportació ha estat:

1. Donar als alumnes una certa “bibliografia digital” de les pàgines web i/o blocs interessants per l’assignatura. Exemples:
2. Poder oferir recursos addicionals quan es tracti algun tema més concret. Per exemple, quan tractem el tema de la violència de gènere, oferir-los adreces web destinades a combatre aquesta xacra:
3. Els alumnes també poden emprar els marcadors per oferir als companys pàgines interessants que hagin trobat sobre la temàtica que es tracti en cada moment.

4. Els marcadors també poden servir per avaluar la tasca de l’alumnat: la idoneïtat de l’etiquetatge mostrarà al professor fins a quin punt l’alumne ha llegit i entés els diferents recursos (tant els que ell aporti, com altres que el professor pugui aportar)


0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada