TOP

Aplicacions dels podcast i vodcast a l'àmbit docent.

Ara per ara, l’aplicació dels podcast al meu àmbit docent (l’assignatura de Religió), ho veig un poc complicat. En tot cas, después d’haver llegit molt sobre aquest tema i de visitar moltes pàgines de podcast hi veig algunes possibles aplicacions (encara que algunes d’elles més teòriques que no pas pràctiques):

- Els alumnes poden subscriure’s a alguns podcast on tracten temes relacionats amb aquesta àrea. Per exemple:
o “Fe y convivencia”, al qual tracten temes relacionats amb la religió protestant, la jueva i l’islam.
o “Buena Nueva”, podcast que tracta les notícies de l’Església catòlica de la setmana.
o Un altre podcast de Rne titulat “Polvo eres” i que es dedica a parlar de la mort, sobretot contant anècdotes de la història, que no deixen de ser curioses.
- I si no volen (o no poden) subscriure’s, potser aquests poden incloure’s al bloc com elements incrustat, sempre que s’indiqui la procedència, o enllaçant.
- El professor també pot aportar material realitzat per ell, en el qual pot tractar qualque tema concret de la matèria, o llegir un text d’un autor (en el qual l’entonació potser un element clau per la interpretació)
- També poden oferir-se enllaços (des del bloc, xarxes socials …) per a audiollibres gratuïts. Per exemple: “Buscando a Buda”, de Jorge Bucal.
- Poden afegir-se debats realitzats a l’aula i que s’han gravat (en podcast, ja que el vodcast no és possible per drets d’imatge –són menors-)

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada